top of page

Aquest febrer... està ocupat

Updated: Mar 13

Procamp Reus posarà en pràctica les seves habilitats comercials en dues fires d'empresa simulades molt especials: la II Fira d'empreses simulades del Baix Penedès organitzada per l'institut Andreu Nin del Vendrell i la Fira virtual internacional d'empreses simulades #virtualsefed treballada per la Fundació Inform.

Tant una com l'altra, serviran a Procamp per mostrar els productes de l'empresa, fomentar les vendes i les compres i fidelitzar clients nous davant d'altres empreses de diversos sectors. La fira del Baix Penedès servirà per posar en escena les habilitats dels/les nostres treballadors/es per aprendre a exposar i vendre davant un públic extens.

La fira virtual, tot i no concentrar l'alumnat en un recinte físic, possibilitarà una plataforma per promoure els seus negocis, com la fira del Baix Penedès, i connectar-se amb altres empreses simulades de la xarxa. A més, comptarà amb clientela de diversos països que servirà per potenciar les relacions internacionals. S'espera una participació de més de 2.500 alumnes i més de 100 docents, fent un total de més de 125 empreses simulades, gràcies a la simultaneïtat.

Treballar com a empresa simulada serveix com a eina pedagògica per facilitar l'aprenentatge i l'entrenament de situacions reals, és a dir, poder aprendre treballant. Així, aquesta preparació fomenta les competències emprenedores, socials i digitals i incrementa les possibilitats d'inserció laboral, tot fent que l'alumnat se senti més preparat i segur de si mateix.




16 views0 comments

Recent Posts

See All

OFERTA DE FEINA*

Auxiliars Administratius amb Perfil Comercial: Descripció: S’ofereixen tres places d’auxiliars administratius/ves amb habilitats comercials per a unir-se al nostre equip. En aquest rol, sereu responsa

bottom of page