top of page
cartell quadrat.png

Concurs
On és el logo?

Hauràs de buscar el nostre logo en les imatges que penjarem a xarxes. Mira molt bé la imatge, troba'l, fes el formulari i entraràs al sorteig per guanyar el nostre Pack de Gelats de Menjablanc i d'Orxata d'ametlla! No t'ho pensis i participa-hi!

Procamp Reus

Productes del Camp

_35b95039-5a32-4506-8709-24d83d100c72.jpg

Per tant, en un mercat globalitzat i envers una climatologia desafiant, hem mantingut la nostra competitivitat convertint-nos en propietaris de les terres que cultivem, al mateix temps que hem invertit en la maquinària necessària per funcionar amb total autonomia.

A més, ens encarreguem personalment de tot el procés d’envasat i empaquetat. Per tant, controlem els nostres productes des que comencen a créixer als nostres arbres fins que tanquem la porta del camió que els acaba deixant a casa vostra.

_64ebdaf6-dfdb-4c5d-a164-926fac8701db.jpg

Si seguim parlant de fitosanitaris, és la nostra opinió que treballar la terra sense cuidar el territori és contraproduent i no té cap sentit. Per tant, des de Procamp hem reduït l’ús d’agroquímics i fitosanitaris a la seva mínima expressió, i els que fem servir, procurem que siguin biodegradables i respectuosos amb el medi ambient.

 

Aquest esforç no només crea un producte de millor qualitat i un territori menys castigat per la nostra activitat econòmica, sinó que en alguns productes també ens ha valgut el segell certificatiu CCPAE de producció ecològica.

_9ddb3c81-7399-4bed-bfb9-781d95d67085.jpg

Des que vam fundar Procamp el 1995 teníem clar que volíem donar aquells productes i sabors que porten conreant-se a la nostra zona des d’època ibera, i també sabíem que volíem renovar la forma en la que els presentàvem, oferint-los en nous formats.

Així doncs, a banda dels fruits secs en les seves presentacions tradicionals, com ara torrats, salats, o en postres de sempre com el Menjar Blanc o el Músic, també els podeu trobar en orxates i begudes d’avellana i ametlla, o en gelats de sabors diferents com de crema d’avellana o Menjar Blanc, entre d’altres.

_03b2771b-8cc2-4d73-9bbd-571d8889d763.jpg

En conjunt, la nostra visió, valors i compromís amb la qualitat determinen la nostra forma de fer empresa i de fer producte. Busquem fidelitzar el nostre client amb una bona experiència que deixi un bon record dels nostres productes i amb això seguir confiant en nosaltres.

L’equip de Procamp Reus

Tradició gelada en blanc

GE-02001

1 tarrina de gelat de menjar blanc i 1 tarrina de gelat d'orxata per 9,99€

Oferta vàlida fins el 29/06/2024

Foto_Concurs_TRAD_GEL.png
_a0b71d6b-297e-42d8-bd58-8d6158884bef.jpg

Qui som?

A Procamp som fills i néts de la gent que treballa aquestes terres des de temps immemorials. En un entorn cada cop més hostil per al petit productor entenem que apostar per la qualitat i la innovació sense perdre els orígens és el camí a seguir.

Els nostres arbres i camps són els de sempre, però els reptes als quals ens hem d'enfrontar són nous i constitueixen tot un desafiament que acceptem amb energia i les idees clares. A més, també volem aportar un aire nou a un ofici que, a vegades, ha estat resistent al canvi.

_71b89c3b-a005-42ce-a336-34778ce0c15d.jpg

Aquests factors no només ens mantenen un pas per endavant en preus, sinó també en qualitat, ja que coneixem en tot moment l’estat del nostre producte. D’aquesta manera el mantenim sempre adaptat a les condicions de cada moment, i som nosaltres qui decidim quan s’apliquen productes fitosanitaris i quina n’és la seva naturalesa.

ODS_amb_Noms.png

També dins de la importància que donem al territori i al nostre entorn, procurem treballar amb conreus i productes de temporada i proximitat, i aquest compromís l’estenem als proveïdors que ens subministren amb els materials dels nostres envasos i embalatges, que de la mateixa manera que els productes fitosanitaris, procurem que tinguin el menor impacte ambiental possible, i donem prioritat a envasos biodegradables o reutilitzables.

La nostra política de contractació també segueix en aquesta línia, amb una voluntat integradora i de no discriminació que valora la paritat i la diversitat en el nostre personal, i el pagament de sous dignes a tots els nivells de la nostra empresa.

_d0ab561a-f71e-4d6a-892c-2000653b5992.jpg

Com a empresa del Camp de Tarragona no podíem deixar de banda un producte tan nostre com el Romesco, i especialment com a empresa reusenca, no podia faltar el vermut. Aquest 2024 obrim la nostra pròpia línia de vermut, oferint-ne de blanc, negre, en opció BIO i una línia especial de vermut negre Gran Reserva per als paladars més exigents.

Dins dels serveis que oferim com a majoristes, també disposem d’una selecció de regals d’empresa. Hi podeu trobar caixes de fusta amb fruits secs, olis i vermuts perfectes per als vostres clients, proveïdors, o treballadors.

_13424c7a-6bbf-4527-bf8d-dc03f467cbf5.jpg
bottom of page