top of page

Procamp Reus

Productes del Camp

el-nuevo-beneficio-del-aceite-de-oliva-c
Inici: Bienvenidos
baixa (1).jpg

Qui som?

La nostra història

Procamp és una empresa fundada al 1995 i ens dediquem a la comercialització de diversos productes del camp: oli d'oliva verge, avellanes, ametlles i nous.
Disposem de terrenys propis on cultivem olivers, avellaners, ametllers i de la maquinaria necessària per elaborar l'oli, tractar els fruits secs i elaborar productes derivats com les orxates, les postres.....
En conjunt, fa que tinguem un control dels productes des de principi fins a la fi.
Les matèries primeres utilitzades en l'elaboració del nostres productes les obtenim mitjançant la producció integrada. Aquest sistema agrícola utilitza mètodes que respecten la salut humana i el medi ambient.
El objectius són obtenir productes d'alta qualitat, minimitzar l'ús de productes agroquímics, optimitzar els mètodes de producció i disminuir els residus.

Inici: Acerca de
baixa (1).jpg

Quienes somos?

Nuestra historia

Procamp es una empresa fundada en 1995 y nos dedicamos a la comercialización de diversos productos del campo: aceite de oliva virgen, avellanas, almendras y nueces.
Disponemos de terrenos propios donde cultivamos olivos, avellanos, almendros y de la maquinaria necesaria para elaborar el aceite, tratar los frutos secos y elaborar productos derivados como las horchatas, el postre.
En conjunto, hace que tengamos un control de los productos desde principio hasta el fin.
Las materias primas utilizadas en la elaboración de nuestros productos las obtenemos mediante la producción integrada. Este sistema agrícola utiliza métodos que respetan la salud humana y el medio ambiente.
Los objetivos son obtener productos de alta calidad, minimizar el uso de productos agroquímicos, optimizar los métodos de producción y disminuir los residuos.

Inici: Acerca de

Ja podeu consultar el nou catàleg de PROCAMP!! Els millors productes de la terra amb la qualitat de sempre.

Dept. Màrqueting

imatgecataleg.JPG
Inici: Testimonio

Contacte

Reus, Tarragona
España

977010858

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

¡Gracias por tu mensaje!

Inici: Contact
bottom of page